ETK Triatlon 2019 képekkel 

Egri Triatlon Klub 2019

A 90-s évek után a triatlon versenyek újra népszerűek ország szerte, így az indulók száma versenyenként elérte, sok helyen meghaladta a több száz főt.

Az Egri Triatlon Klub versenyzői a 2019-es év során 15 különböző triatlon versenyen indultak. A repertoárban szerepeltek bajnokságok, országos rangsoroló versenyek, debütáló rendezvények is.

Ebben az egyre sűrűbb kínálatban és mezőnyben sikerült az ETK triatlonistáinak több szép eredményt elérniük az év során.

Fodor-Fejes Adrian Adélnak sikeres volt az országúti kerékpározásból mountain bike-ra váltania, hiszen a tereptriatlon országos bajnokságon sikerült begyűjtenie a 2.helyezést szenior kategóriában. Az ózdi pörgős versenyen pedig már nem talált legyőzőre.

Utóbbi versenyen Ludányi László 6. helyezést ért el a férfi szeniorok között.

Több ezer km edzés után közel 1000 km triatlon versenyzéssel Ózsvári Olivérnek az idei évben sikerült a tavalyi időeredményeit túlszárnyalnia, aminek köszönhetően az IRONMAN országos bajnokság legerősebb kategóriájában (felnőtt férfi 35-39 év) a figyelemreméltó 9. helyezést érte el. A tiszafüredi országos rangsoroló versenyen pedig már első helyen ért célba.

Lajszner Lajos már tapasztalt hosszútávú specialistának számít a sportágban. A 7. IRONMAN versenye mellett többször állt rajthoz középtávon (1,9 km úszás, 90km kerékpározás, 21km futás) is, ahol a legjobb eredménye egy 2. hely volt Tiszalökön.

Lajszner Attila összesen 7 országos versenyen indult. Ebből 4 versenyen is a dobogóra állhatott a korosztályos megmérettetésben. A legjobb helyezése a leveleki középtávon elért 2. helyezés volt ebben az évben.