VIVICITTA 2024

Fantasztikus élmény volt Réka babát tolva lefutni ezt a remek versenyt!
Az elején ahogy beálltam a rajtba, egy tv-riporter meglátta a babakocsit – rögtön készítettek is egy gyors interjút velem. ????????
Jó volt pacsizni már az elején Jakubik Zsolti és Marczis Dávid barátaimmal, illetve verseny közben sok ismerős sporttárssal.
A rajtnál kicsit beragadtam az 1-es zóna végére – későn vettem észre, hogy túlságosan hátul álltam meg…. – kb 2km után már volt hely és lehetett előzgetni az embereket.
Rengeteg buzdítást kaptunk, hihetetlen jó volt! 🙂
Réka babának is tetszett, bár az esti nem túl jó alvásának, illetve az előre elfogyasztott frissítőnek (keksz, süti) és a babakocsi ringatásának az együttes hatására kb 4km után bebóbiskolt az életem, aztán az utolsó 2-3km-re ébredt fel… ???? mindenesetre azt nagyon élvezte, integetett, és beszélt sokat. 🙂
Féltávig nagyon könnyedén mentek a lábak – mint utólag kiderült, addig hátszél is segített… A frissítő pontokon locsoltam magam 4-5 pohár hideg vízzel. Ahogy az alsórakpartra fordultunk hatalmas pofaszél nehezítette az előrehaladást. Itt picit elengedtem a PB gondolatát – babakocsival extrán érezni a szembeszelet… na de nyomtam azért neki. Sokat „utaztam” flowban – a sok ismeretlen (és néhány ismerős) szurkoló + futó kedves és elismerő bekiabálásai igazán adták a hajtóerőt. ????
A 19.km-nél realizáltam, hogy ha nagyot tudnék hajrázni a végén, akkor még egyéni csúcs is lehetne… hát adtam neki egy esélyt. Persze most se segített az Árpád hídra való kaptató, viszont a Kázsé Team-nek hála dombozásban nem volt hiány az elmúlt 2 hónapban. Meglepően jó állapotban felértem a hídra. Onnan már csak 1km volt hátra egy jó lejtmenettel… babakocsival az se olyan egyszerű, főleg hogy közben kanyarodni is kellett… na de az is jól sikerült és széles mosollyal, hihetetlen nagy örömmel a szívemben érkeztem meg a célegyenesbe. ????????
Igaz, szűk fél perccel az egyéni rekordomon túl, de hatalmas büszkeséggel léptem át a célvonalat! ????
Nagyon hálás vagyok, hogy ilyen csoda családom van! Hihetetlen jó érzés, ahogy együtt futunk, vagy épp ahogy a versenyeken mindenkit túlkiabálva szurkolnak nekem. ???? Köszönöm!!! ????????????????